Vereniging

.
.
.
.
.

Jubileum 55 jaar CTC

24 – 27 augustus 2023
Willemsoord Den Helder

Hoogtepunt van dit verenigingsjaar is het 55-jarig bestaan van de CTC. Dat gaan we feestelijk vieren tijdens het jubileumweekend in Den Helder.

Wedstrijden, meezeilen,
walprogramma
en veel gezelligheid

Donderdag 24 augustus
Ontvangst
Happy hour
Officiële opening

Vrijdag 25 augustus
Wedstrijden om de Henk Eggink Trofee
Rondleiding, museumbezoek
Feestelijke barbecue
Vragenuurtje Hanneke Boon

Zaterdag 26 augustus
Wedstrijden om de Henk Eggink Trofee
Rondleiding, museumbezoek
Meezeilen met multihulls
Open boot
Happy hour
Jubileumdiner

Zondag 27 augustus
Officiële sluiting met koffie en gebak
Uitzwaaien

Aanmelden

Het complete, actuele programma staat op de site. Aanmelden voor het jubileum, met of zonder boot, het diner en de wedstrijden gaat via het aanmeldformulier op multihull-online.nl

Oproep

We zoeken een paar vrijwilligers voor hand- en spandiensten bij het jubileum. De vraag is voor woensdag t/m zondag, maar specifiek voor donderdag t/m zaterdag rondom de borrel en barbecue in de botenloods. Denk aan dingen sjouwen, klaarzetten, opruimen, inschenken, etc. Als je wil helpen, stuur dan even een berichtje aan Christina Stam.

Activiteiten

Voor alle leden zijn er elk seizoen interessante activiteiten. In samenwerking met de regiocommissarissen organiseert de vereniging boeiende bijeenkomsten met lezingen, presentaties en jubileumsymposia. Meer competitief ingestelde zeilers kunnen hun hart ophalen bij de wedstrijden die wij verspreid over het land organiseren: de Henk Eggink Trofee, het Zeelandkristal en de WOK-wedstrijden.

Een overzicht van alle evenementen staat in de agenda op onze website.

De Wedstrijd Organisatie Kajuitzeilmultihulls, ook wel WOK genaamd, is een ‘los’ verband van zeilers die af en toe een wedstrijdje willen varen. De nadruk bij de wedstrijden ligt op het delen van het enthousiasme voor het wedstrijdzeilen met kajuitmultihulls. Het motto is: ‘Hoe meer zielen hoe meer vreugd.’ Nieuwe deelnemers zijn daarom van harte welkom. Om deel te nemen aan de WOK-wedstrijden hoef je geen lid te zijn van de CTC. Wedstrijden worden gevaren onder het Texel Rating systeem.

Advertenties

Iedereen kan een advertentie plaatsen op de site van de Catamaran en Trimaran Club. Daarvoor hoef je geen lid te zijn. De advertentie moet wel te maken hebben met multihulls. Voor advertenties in het (papieren) tijdschrift, vragen we een kleine vergoeding.

Op deze pagina staat het actuele aanbod.

advertenties