Vereniging

.
.
.
.
.

Activiteiten

Voor alle leden zijn er elk seizoen interessante activiteiten. In samenwerking met de regiocommissarissen organiseert de vereniging boeiende bijeenkomsten met lezingen, presentaties en jubileumsymposia. Meer competitief ingestelde zeilers kunnen hun hart ophalen bij de wedstrijden die wij verspreid over het land organiseren: de Henk Eggink Trofee, het Zeelandkristal en de WOK-wedstrijden.

Een overzicht van alle evenementen staat in de agenda op onze website.

De Wedstrijd Organisatie Kajuitzeilmultihulls, ook wel WOK genaamd, is een ‘los’ verband van zeilers die af en toe een wedstrijdje willen varen. De nadruk bij de wedstrijden ligt op het delen van het enthousiasme voor het wedstrijdzeilen met kajuitmultihulls. Het motto is: ‘Hoe meer zielen hoe meer vreugd.’ Nieuwe deelnemers zijn daarom van harte welkom. Om deel te nemen aan de WOK-wedstrijden hoef je geen lid te zijn van de CTC. Wedstrijden worden gevaren onder het Texel Rating systeem.

Het CTC-Weekend

Hoogtepunt van het verenigingsjaar is altijd weer het eerste weekend van september. Als het door mag gaan ontmoeten we elkaar dit keer weer in de Flevo Marina in Lelystad. Het begint al op vrijdagavond, dan verzamelen we in de haven. Ook leden en belangstellenden zonder boot zijn van harte welkom!

Zaterdag en zondag zijn er voor de liefhebbers enkele eenvoudige wedstrijdjes. Zaterdagavond is er een gezamenlijke barbecue bij het restaurant in de haven. Zondag is de briefing al om negen uur zodat we op tijd klaar zijn met de prijsuitreiking en de middag grotendeels vrij is om weer naar huis te zeilen, of te blijven liggen en het clubleven nog even voort te zetten.

Uiteraard moet u zich wel aanmelden. Dat kan door een e-mail te sturen aan: redactie@ctcnederland.nl. Vermeld daarbij naam, type en afmetingen van de boot, of u mee wil doen aan de wedstrijden en het aantal deelnemers aan de barbecue. Als u een foto van de boot meestuurt, krijgt u een gepersonaliseerde herinnering!
Deelname kost 10 euro per boot.

Advertenties

Iedereen kan een advertentie plaatsen op de site van de Catamaran en Trimaran Club. Daarvoor hoef je geen lid te zijn. De advertentie moet wel te maken hebben met multihulls. Voor advertenties in het (papieren) tijdschrift, vragen we een kleine vergoeding.

Op deze pagina staat het actuele aanbod.