Vereniging

.
.
.
.
.

Activiteiten

Voor alle leden zijn er elk seizoen interessante activiteiten. In samenwerking met de regiocommissarissen organiseert de vereniging boeiende bijeenkomsten met lezingen, presentaties en jubileumsymposia. Meer competitief ingestelde zeilers kunnen hun hart ophalen bij de wedstrijden die wij verspreid over het land organiseren: de Henk Eggink Trofee, het Zeelandkristal en de WOK-wedstrijden.

Een overzicht van alle evenementen staat in de agenda op onze website.

De Wedstrijd Organisatie Kajuitzeilmultihulls, ook wel WOK genaamd, is een ‘los’ verband van zeilers die af en toe een wedstrijdje willen varen. De nadruk bij de wedstrijden ligt op het delen van het enthousiasme voor het wedstrijdzeilen met kajuitmultihulls. Het motto is: ‘Hoe meer zielen hoe meer vreugd.’ Nieuwe deelnemers zijn daarom van harte welkom. Om deel te nemen aan de WOK-wedstrijden hoef je geen lid te zijn van de CTC. Wedstrijden worden gevaren onder het Texel Rating systeem.

 

LET OP

Het is nog niet zeker of het CTC-weekend doorgaat dit jaar. Hou daarvoor de website in de gaten.

Het CTC-Weekend

Hoogtepunt van het verenigingsjaar is altijd weer het eerste weekend van september. Het begint al op vrijdagavond, dan verzamelen we in de haven. Ook leden en belangstellenden zonder boot zijn van harte welkom, dat waren er de afgelopen jaren steeds meer!
Zaterdagochtend is er voor de liefhebbers de eerste wedstrijd met de briefing om 10.00 uur. Meestal duurt een wedstrijd ongeveer een uur, nadat de laatste boot binnen is en een redelijke pauze, volgt nog een tweede wedstrijd.
Zondag is de briefing al om 9.00 uur en doen we één wedstrijd, zodat we op tijd klaar zijn met de prijsuitreiking en de middag grotendeels vrij is om weer naar huis te zeilen, of te blijven liggen en het clubleven nog even voort te zetten.

 

Advertenties

Iedereen kan een advertentie plaatsen op de site van de Catamaran en Trimaran Club. Daarvoor hoef je geen lid te zijn. De advertentie moet wel te maken hebben met multihulls. Voor advertenties in het (papieren) tijdschrift, vragen we een kleine vergoeding.

Op deze pagina staat het actuele aanbod.

Lid worden

Heb je de smaak te pakken en ben je nog geen lid van de CTC? Voor een paar tientjes per jaar krijg je vier keer per jaar een magazine en ben je welkom bij alle activiteiten die de vereniging organiseert.

Op deze pagina staat meer informatie.