Vereniging

.
.
.
.
.

Activiteiten

Voor alle leden zijn er elk seizoen interessante activiteiten. In samenwerking met de regiocommissarissen organiseert de vereniging boeiende bijeenkomsten met lezingen, presentaties en jubileumsymposia. Meer competitief ingestelde zeilers kunnen hun hart ophalen bij de wedstrijden die wij verspreid over het land organiseren: de Henk Eggink Trofee, het Zeelandkristal en de WOK-wedstrijden.

Een overzicht van alle evenementen staat in de agenda op onze website.

De Wedstrijd Organisatie Kajuitzeilmultihulls, ook wel WOK genaamd, is een ‘los’ verband van zeilers die af en toe een wedstrijdje willen varen. De nadruk bij de wedstrijden ligt op het delen van het enthousiasme voor het wedstrijdzeilen met kajuitmultihulls. Het motto is: ‘Hoe meer zielen hoe meer vreugd.’ Nieuwe deelnemers zijn daarom van harte welkom. Om deel te nemen aan de WOK-wedstrijden hoef je geen lid te zijn van de CTC. Wedstrijden worden gevaren onder het Texel Rating systeem.

Mosselmaaltijd

Het eerstvolgende evenement van de CTC is de traditionele, gezellige Mosselmaaltijd in Willemstad op zaterdag 2 februari. Net als vorig jaar zijn we vanaf 16.30 uur welkom bij Restaurant ‘Bellevue’, in de sfeervolle salon Wigant boven het restaurant. Het adres is: Bovenkade 1, 4797 AT Willemstad. www.restaurantbellevue.nl De kosten voor de mosselmaaltijd met een lekker kopje koffie na en de alternatieven voor niet mosseleters vind je op het aanmeldformulier op onze site. We hebben geen sprekers omdat er onderling al zoveel bij te praten is, maar als je leuke video’s of foto’s meeneemt, zetten we die op de beamer. We gaan er weer een gezellige avond van maken. Paul Hofman

Advertenties

Iedereen kan een advertentie plaatsen op de site van de Catamaran en Trimaran Club. Daarvoor hoef je geen lid te zijn. De advertentie moet wel te maken hebben met multihulls. Voor advertenties in het (papieren) tijdschrift, vragen we een kleine vergoeding.

Op deze pagina staat het actuele aanbod.

© Ariella Bijl voor CTC Nederland